Foto van een John Deere 6250RIn september officiële voorstelling in Italië 😉. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 17-08-2016 om 22:04:43, met 7 reacties.

John Deere 6210R

Foto van een John Deere 6250R

In september officiële voorstelling in Italië 😉

Reacties

johndeere topper
Hoeveel pk is die?
JD6930
Is vast weer een mooi groot bakbeest, al vindt ik die lucht?filter voor de cabinestijl net als bij de 7R niet het mooiste.

Wordt in september ook nog in Duitsland voorgesteld toch? Of begin oktober.
Dat heb ik begrepen tenminste.

In oktober worden de nieuwe JD's voor 2017 in NL bij iedere "mega" dealer voorgesteld aan de klanten en overige geïnteresseerden, datum helaas nog altijd onbekend! 😞
New Kobelco
@JD6930 bel naar jd in Amerika . Als je met 5 mensen komt die een loon ,landbouw bedrijf of zo hebben ontvangen ze u met open armen .dan kan je alles zien en vragen . Mijn vader is er zo al geweest. Die heeft gezien hoe ze een moterblok gieten (van ver wegens te heet) . Ge moet zelf naar jd bellen.
JD6930
@New Kobelco

Amerika is iets te ver weg. 😛

Maar de datum zal binnen een paar weken vast wel bekend worden. Moet alleen beetje creatief gaan doen met vrij vragen want moet meer dan vier weken van te voren vrij vragen, 't ziet er naar uit dat het niet vier weken van te voren bekend is. Maar dat gaat vast wel goed komen. 😉
New Kobelco
@JD6930 komt wel goed ,Gaat er veel veranderen.

Dat van in Amerika is wel uit de tijd dat er nog twee WTC gebouwen stonden .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6210R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!