Foto van een Fahr KM 22. Foto is voor topic.. Foto is geplaatst door deutzisthebest op 21-08-2016 om 20:36:33, met 6 reacties.

Fahr KM 22

289 foto's van @deutzisthebest

deutzisthebest
Foto van een Fahr KM 22. Foto is voor topic.

Reacties

deutz6007
Je kan eerst proberen de aftakas aan de andere kant los te krijgen. dan kan je de as uit het huis persen. De as met poulie kan je dan weer onder een werkplaats pers leggen. Dan kan je de poulie dicht bij de as laten dragen en is deze het sterkst. een beetje warmte helpt en het spul eerst eens twee weken laten in de kruipolie spuiten doet ook wonderen. Ken het probleem want ik heb zoon poulie al eens aan brokken getrokken, ze kunnen niks hebben aan de buitenzijde.
deutzisthebest
@deutz6007

Valt inderdaad te proberen ja. Gaat er mij om dat de poelie uit de weg is voor de bouten erachter. Daar zit nog een as waarmee je hem rechtzet en de vsnaren strak mee zet. Om die as zitten weer kunstof bussen die versleten zijn bij mij waardoor de poelies scheef lopen.
deutz6007
@deutzisthebest de poulie hoeft er daarvoor niet af. als je de moer rechts achter de poulie losdraaid en de bout die aan de bovenkant van de schuine schoorstang loshaald kan de bok met daaraan de as er zo uitschuiven. ik zou als ik jou was niet aan de poulie gaan trekker als dat niet noodzakelijk is. Besluit je hem er toch af te trekken dan raad ik je aan gelijk de lagers in de aandrijving te vervangen deze willen nog wel eens stuk lopen.
+1
deutzisthebest
@deutz6007

Dat ga ik morgen gelijk proberen! De lagers lijken nog goed, voel geen speling op de as.
deutzisthebest
@deutz6007

Update: Na uitvoering van de tip heb ik de as los gekregen met de poelie er nog aan zonder al te veel moeite, nogmaals bedankt voor de tip!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fahr KM 22 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!