30/08: Nu de opbouw van Agrotechniek Holland 2016 inmiddels op volle toeren loopt komen ook de exposanten hun machines leveren op het Walibi terrein te Biddinghuizen. Één van die exposanten die al a

Joskin Silospace 20-40

4.024 foto's van @JD6930

JD6930
30/08: Nu de opbouw van Agrotechniek Holland 2016 inmiddels op volle toeren loopt komen ook de exposanten hun machines leveren op het Walibi terrein te Biddinghuizen. Één van die exposanten die al aan het lossen waren vandaag was Joskin. Twee vrachtwagens aan machines stonden op het terrein. Op een van die twee stond deze beursprimeur, de nieuwe Joskin Silospace 20-40 met nieuwe M.A.N. assen en het nieuwe DUO-COVER systeem.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Silospace 20-40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!