Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 met Record kipper en Dewulf Kwatro.. Foto is geplaatst door Mick Jaguar op 01-09-2016 om 18:13:47, met 5 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

Mick Jaguar
Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 met Record kipper en Dewulf Kwatro.

Reacties

+1
a3vandiejen
Je foto,s zijn vaak zo scherp dat je de stof deeltjes kan tellen.....
Mick Jaguar
@a3vandiejen Vind je? Er zijn er van wie ze veel scherper zijn dan de mijne vind ik. Ik probeer altijd mijn camera zo stabiel mogelijk te houden, de ene keer lukt dat al beter dan de andere keer...
Ja, hier zijn genoeg stofdeeltjes te tellen 😃
a3vandiejen
@Mick Jaguar Zelf ben ik geen specialist met de camera,en heb nog zo,n kleintje van sony met 12 mega pixels. Mijn dochter maakt met haar telefoon betere en scherpere foto,s dan ik .
+1
Mick Jaguar
@a3vandiejen de mijne heeft er ook maar 12 megapixel en een specialist ben ik zeker ook niet... Is wel een reflexcamera, dus betere lens, een 18-300, dus je kunt zonder problemen optisch inzoomen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!