01/09: Nieuw van Steketee!  Frontcultivator: nu ook voor aan shoveltjes! :DHaha nee, helaas! ;)Je komt op het beursterrein van Agrotechniek Holland aan, de trekker kan er niet bij,  het zwaarste wat j

Mustang AL 506

4.024 foto's van @JD6930

JD6930
01/09: Nieuw van Steketee! Frontcultivator: nu ook voor aan shoveltjes! 😃

Haha nee, helaas! 😉

Je komt op het beursterrein van Agrotechniek Holland aan, de trekker kan er niet bij, het zwaarste wat je tot je beschikking hebt is een Mustang AL 506, je weet dat ie hem net kan tillen, wat doe je?

Snel de Mustang halen natuurlijk en lossen dat ding! Deze Steeketee frontcultivator is tijdens de beurs samen met een John Deere 6430 Premium te bewonderen op het nieuwe ZGAN ofwel, Zo Goed Als Nieuw paviljoen stand 5.09, veld D.

Reacties

Komt er toch wat john deere te staan ja?
JD6930
@johndeere6910forever

Greve staat er met o.a. JD en de 6430 van de Kok staat bij Greve om de hoek op het ZGAN paviljoen. Dus indd nog wat JD. Niet veel maar wel wat.
+1
JD6930
@johndeere6910forever

Greve staat er met o.a. JD en de 6430 van de Kok staat bij Greve( en de Kok) om de hoek op het ZGAN paviljoen. Dus indd nog wat JD. Niet veel maar wel wat.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mustang AL 506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!