06/09: De opbouw liep op z'n eind, de ATH was bijna klaar voor opening. Overal op het expositieterrein en daarbuiten werden de laatste puntjes op de i gezet, zo kwamen bijv. de laatste machines aan en

Yanmar SV22

4.024 foto's van @JD6930

JD6930
06/09: De opbouw liep op z'n eind, de ATH was bijna klaar voor opening. Overal op het expositieterrein en daarbuiten werden de laatste puntjes op de i gezet, zo kwamen bijv. de laatste machines aan en werden eerder gearriveerde machines op de juiste plek gezet.

Zo ook deze Yanmar SV22 die op de laatste dag voor opening van stand 4.26 verplaatst werd naar de stand van Wiejelo bv. Dit omdat dat bedrijf er een automatisch smeersysteem van een merk van hun er op gebouwd hadden voor de beurs.

Reacties

JD6930
@Tinus , @Alex Miedema

Graag verplaatsen naar SV22. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Yanmar SV22 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!