Hallo allemaal hier..ik ben nieuw op deze site en heb vroeger met deze trekker leren rijden een zetor crystal 1204t oersterk geen luxe maar een beer van een ding.deze hier op de afbeelding staat te ko

Zetor crystal 12045

Bram36
Hallo allemaal hier..ik ben nieuw op deze site en heb vroeger met deze trekker leren rijden een zetor crystal 1204t oersterk geen luxe maar een beer van een ding.deze hier op de afbeelding staat te koop ze vragen er 16.000euro voor lijkt mij veel te veel wil deze graag kopen en restaureren.

Reacties

Bram36
Moet uiteraard zijn zetor crystal 12045
+1
a3vandiejen
Welkom, een kennis van mij heeft een Crystal 8011 gekocht om op te knappen. Hij moest er 3200 euro voor betalen wat ik ook al veel geld vond. Zag er kwa plaatwerk net zo uit.
Natuurlijk weet ik dat je ze niet kan vergelijken maar toch....
valere reynders
Zelfde tractor als ursus 1224
Bram36
Kwa techniek wel maar de ursus in die tijd was meer donker geel en de deuren klapten naar achteren open van de cabine paar verschillen in detail.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor crystal 12045 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!