Klaar om de overtocht te maken vanuit Canada naar Nederland. Foto is geplaatst door John k op 09-10-2016 om 14:31:49, met 10 reacties.

Ford Meerdere

John k
Klaar om de overtocht te maken vanuit Canada naar Nederland

Reacties

mklok
Al verkocht of voor je eigen verzameling?
valmet6400power
@mklok

Hij woont daar volgens mij, dus denk een handeltje!
John k
Nee, komt te koop in Nederland. Heb teveel spul en projectjes zelf . Dus een aantal dingen aan het opruimen.
valmet6400power
@John k

Wat staat er nog op je eigen wenslijstje?
John k
@valmet6400power teveel, heb eerst nog een volvo shovel en graaflaad combinatie ( john deere 210c)die ik moet maken en wil houden voor eigen gebruik. Heb nog een fendt 208 met kapotte koppeling staan. Nog een aantal graaflaad machines voor de verkoop die nog werk nodig hebben en nog een hand vol trekkers voor de verkoop met werk. 😎😎.
Heb nog een ford 7000 platform trekker die niet te koop is en een 5000. En nog wat andere spul. Wil nog graag een keer een 7095 4wd. Dus genoeg te doen naast mijn fulltime werk voor een boer met 700 koeien
valmet6400power
@John k

O wauw haha, dat is nog genoeg inderdaad! Heb je zelf ook nog een bedrijf daar of ben je echt in loondienst bij die veehouder?
John k
@valmet6400power nee, alleen in loon dienst, in Nederland werkte ik bij een loonbedrijf
valmet6400power
@John k

Aha! Wel een grote verhuizing gemaakt dan haha 😄
a3vandiejen
Mooi hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!