Foto van een Marshall 100. Gerestaureerd naar nieuwstaat na meer dan 15000 draaiuren. ZF transmissie en BMC motor. Heel bijzonder.

Marshall 100

RPCounty
Foto van een Marshall 100. Gerestaureerd naar nieuwstaat na meer dan 15000 draaiuren. ZF transmissie en BMC motor. Heel bijzonder.

Reacties

mklok
Zeker bijzonder mooie trekker netjes gerestaureerd.
RPCounty
@mklok ik had m nog nooit gezien
SJB533
@RPCounty
Had je geen dieplader mee, Richard? 😂
+1
RPCounty
@SJB533 dat niet. Maar er komt nog genoeg spul deze kant op😆
mklok
@RPCounty Nog nooit in het echt gezien, maar weet wel dat deze bestaat. Het is wel echt een engels product. Later hebben ze nog steyr ingekocht en geel gespoten en als marshall verkocht. Denk dat dit een stuiptrekking van het bedrijf was om toch nog wat te verkopen, ging toen al niet zo best. Deze cabine's zaten ook op de latere david brown en daarna de case . Wel een merk met een geschiedenis.
valmet6400power
Quote Reactie van @mklok:
cabine's zaten ook op de latere david brown en daarna de case

Wou zeggen die lampjes vooraan de cabine kwamen me bekend voor maar die zitten ook op onze 1394 inderdaad 😃
a3vandiejen
Heb het ook nog nooit gezien in het echt, wel mooie trekker vind ik.
+2
MF65
Ken hem van de trekker poster die elke TF-er van rond de 40 vroeger op z'n slaapkamer had hangen 🙂 , kreeg je destijds bij het blad Trekker en/of de Boerderij.
+1
mklok
@MF65 die kan ik me wel herinneren, weet je nu ook dat ik een veertiger bent.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Marshall 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!