Het mag altijd iets meer zijn met  de mais bij Van Bakel. 2016. Foto is geplaatst door cat 330d op 01-11-2016 om 12:46:49, met 11 reacties.

Massey Ferguson 8737

cat 330d
Het mag altijd iets meer zijn met de mais bij Van Bakel. 2016

Reacties

jonathan12
Poahh
+1
a3vandiejen
Prachtig.
Marnixw
Het blijft een machtige combinatie. Redt de trekker het zonder gewicht aan de neus? Ik kan me zo voorstellen dat wat extra gewicht voorop geen overbodige luxe is.
trean
@Marnixw ik denk dat de oplegdruk van de wagen weinig is, de voorste as zit ver naar voren.
Marnixw
@trean Zo'n idee had ik ook al wel ja. Maar om het een beetje door de bocht te krijgen is het misschien niet heel gek. En eerlijk gezegd vind ik het gewoon stoer als er een mooi blok voorop hangt 😉
casejxu
@Marnixw ken ook mensen die liever een bumper met gewicht zien 😂
Marnixw
@casejxu Een mooi frontgewicht vind ik top maar een mooie bumper misstaat niet. Ik vind die AgriBumper helemaal niet verkeerd.
@Marnixw

Ik dacht dat deze wagens een topdrukcilinder hebben. Meen ik op een andere foto gezien te hebben.
Marnixw
@TerraJohnDeerefan Met een topdrukcilinder ben je d'r natuurlijk ook. Prima oplossing.
worteljcb
@Marnixw Deze heeft inderdaad een topdrukcilinder. Bovendien kun je de voorste as liften en door hier wat mee te spelen kun je de oplegdruk goed zelf bepalen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 8737 en hebben de trefwoorden van bakel en maisoogst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!