In de zomer geven we steeds de voorkeur aan oude maaidorsers en oude perscombinatie's. Natuurlijk vinden we er nog heel veel en ze allemaal fotograferen lukt niet altijd. Deze zomer kreeg ik er twee v

New Holland clayson M 135

MMaarten
In de zomer geven we steeds de voorkeur aan oude maaidorsers en oude perscombinatie's. Natuurlijk vinden we er nog heel veel en ze allemaal fotograferen lukt niet altijd.
Deze zomer kreeg ik er twee voor de prijs van één voor mijn lens.
Landbouwers Van Damme uit Eeklo en Oostwinkel werken al jaar en dag met een Clayson M 135 en Clayson 1545. Het is dan altijd leuk om het verloop van die maaidorsers te weten te komen. Zo heeft de Clayson M 135 eerst nog jarenlang in het loonwerk gewerkt bij De Smet Hilaire uit Wachtebeke.

Zo zie je maar, dat elke machine wel één of ander leuk verhaal met zich mee draagt!
Dat verhaal brengen we graag op deoudedoos.be/ 😉

Reacties

+1
jannie2001
Blijft mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland clayson M 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!