In België zijn er in de loop der jaren al heel wat loonbedrijven gestopt. Veelal zijn het bedrijven die zelf nog wat land hebben liggen en dit nog bewerken en zelf oogsten, want men heeft er dan well

John Deere 4450

MMaarten
In België zijn er in de loop der jaren al heel wat loonbedrijven gestopt. Veelal zijn het bedrijven die zelf nog wat land hebben liggen en dit nog bewerken en zelf oogsten, want men heeft er dan wellicht nog materiaal voor.
Landbouwer en oud-loonwerker Vanhautryve uit Velaines (B) is er daar één van. Men heeft nog bijna alles van ten tijde dat men loonwerker was, onder andere deze John Deere 4450 en een Vicon MP 800, welke een model was dat, qua uiterlijk toch, werd geïnspireerd op het vroegere Rivierre Casalis.

Meer foto's en een woordje uitleg vind je op deoudedoos.be/

Reacties

a3vandiejen
Prachtige combi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!