Foto van een New Holland TS 90 met Krone Swadro 710/26.. Geplaatst door -NEW-HOLLAND- op 06-11-2016 om 15:51:00, met 5 reacties.

Krone hark

635 foto's van @-NEW-HOLLAND-

Foto van een New Holland TS 90 met Krone Swadro 710/26.

Reacties

timotje112
Altijd mooi om een zij afleg hark te zien i.p.v zo'n midden afleg
Fendt926Driver
Heb je bewust een rechts afleggende zijafleghark gekocht?
Heb zelf een links afleggende treintjes hark. En vindt het makkelijker om met rechts langs de draad te rijden dan met links. Rechts over de schouder kijken handigd mij meer
-NEW-HOLLAND-
Nooit bewust op links en rechts gelet bij aanschaf. Nu je het zo zegt zou ik geen links afleggende hark willen hebben. Met het harken zit ik vaak 'half 2' op de stoel, dan is lang achterom kijken geen probleem en is alle bediening binnen handbereik. Het nadeel is dan wel het links om kijken bij de sloten in mijn geval, maar daar is wel mee te leven.
Fendt926Driver
@-NEW-HOLLAND- klopt ook wel weer. je bent vaker 2 wiersen bij elkaar op aan het leggen dan de ene keer rond langs de sloot.
maar wij harken alleen met de dubbele zijafleg langs de kanten. in het perceel doen we altijd met de dubbele hark

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone hark ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!