Oud is goud voor ons! Elk jaar schuimen wij in elk seizoen de velden af op zoek naar oudere machines waarmee nog gewerkt wordt. Een mens zou er versteld van staan, hoeveel oldtimer of youngtimer tract

Ford 7700

MMaarten
Oud is goud voor ons!
Elk jaar schuimen wij in elk seizoen de velden af op zoek naar oudere machines waarmee nog gewerkt wordt. Een mens zou er versteld van staan, hoeveel oldtimer of youngtimer tractoren en machines dat er nog worden gebruikt dagdagelijks op het veld .
Deze Ford 7700 is gebouwd in 1978 en deed vroeger dienst tijdens het bietenseizoen aan een Riecam/Gilles bietenlader.
Ik kan mij het team nog zo voor de geest halen in de tijden dat ik naar school fietste en al die jaren later mag ik hem terug in al zijn glorie bezichtigen aan een New Holland 940 pers.

Meer over deze en heel veel andere combinatie's vind je op deoudedoos.be/

Reacties

+1
a3vandiejen
Prachtig, prachtig, prachtig.
+1
patfordson
Ja en ze worden meer en meer gewild , spijtig zijn te veel Ford weg voor export ,Thailand bijvoorbeeld , van daar komen bepaalde terug zoals de 7000 ,omdat waarde is enorm geworden , een TW 25 of 35 is bijna onvindbaar meer ofwel moet een sérieuse bedrag geven , FORD STORY 😉😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!