Klein en dapper stond hij op de zandberg, tussen alle groten! Hoogstwaarschijnlijk op de zandberg gezet om toch maar een beetje op te vallen.En dit trekkertje is al zeker zo interessant als de groten

Schlüter S15

1.718 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Klein en dapper stond hij op de zandberg, tussen alle groten! Hoogstwaarschijnlijk op de zandberg gezet om toch maar een beetje op te vallen.

En dit trekkertje is al zeker zo interessant als de groten zelf! Het is een van de weinige, om precies te zijn, een van de 10 ooit gebouwde Schlüter S15 S trekkers. De laatste S slaat op de smalspooruitvoering.

Volgens de info die ik heb is meer dan de helft naar Italie gegaan, en... 2 naar Nederland!

Reacties

olro 61
Waren ze toen ook niet groen?
Schluterfan
@olro 61 was mogelijk, mij zijn nu 3 van de 10 s15s bekend en ze zijn alle 3 rood met geel/beige. Je kon toen uit 5kleurcombinaties kiezen dacht ik. Ik hoop ooit de folder Schluter die Welt ist bunt te zien. Daarin stond het vermeld hoe dat zat met die kleuren. Miss weet @SchluterMarco meer?
SchluterMarco
@Schluterfan Volgens mij is vanaf deze serie de export kleur rood. De standaard kleur in Duitsland was groen.
Schluterfan
@SchluterMarco zou kunnen. Vraag mij dan nog af hoe dat zat met die kleuren combinatie. Of dat meerprijs was of dat het een bepaalde betekenis had. Ik heb al sjes gezien met rode velgen en beige velgen.
oly3
@Schluterfan beste sisom heb jij mijn bericht over de schluter ontvangen want ik hoor niets van jou met vriendelijke groet ido
Schluterfan
@oly3

Je eerste persoonlijk bericht heb ik ontvangen en beantwoord, ik had er toen ook mijn mailadres bij gezet. Heb jij hier nadien nog naar gemaild of? Want ik heb op mijn reactie ook geen antwoord gekregen. Miss dat er onderweg iets misgelopen is.

Mvg simon
oly3
@Schluterfan inderdaat ik heb een tweede mail verstuurt naar je mailadres en die is blijkbaar nooit aangekomen want daar heb ik nooit een antwoord op gekregen als je nog een keer je mailadres stuurt probeer ik het nog een keer of het nu wel lukt met vriendelijke groet ido
Schluterfan
@oly3

Odi,

Mijn mailadres is: simonbuysse1250@msn.com

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter S15 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!