25 september 2016 Oostwinkel, de eerste ' Oldtimer maïs hakseldag ' in België. Mijn enigste foto's van voor mij persoonlijk de toch wel mooiste afvoercombinatie van die dag, een Landini R 8000 met z

Landini 8000

+1
MMaarten
25 september 2016 Oostwinkel, de eerste ' Oldtimer maïs hakseldag ' in België.
Mijn enigste foto's van voor mij persoonlijk de toch wel mooiste afvoercombinatie van die dag, een Landini R 8000 met zelfbouw silagewagen.
Helaas heb ik als fotograaf zelf geen foto's kunnen maken, maar daar was een simpele reden voor.
Davy Tandt en ikzelf (van Landbouw en Machines.be) waren toen de stuwende krachten en de organisatoren van deze hakseldag.
Met een 12 oldtimer maïs hakselaars, zowel gedragen, getrokken als zelfrijdend hadden we een mooie opkomst. Tevens waren de afvoercombinatie's, zo'n 11 stuk allemaal oldtimers, gaande van mestwagens tot echte silagewagens.
Voorts lag de kuil ook op het veld en die kon men ook bekijken, samen met de Ford County en een Schlüter 1250 Special erop met bijhorende werktuigen.
Als klap op de vuurpijl en nevenactiviteit vond er ook een heuse grondbewerkingsdemo plaats, met onder andere cultivatoren en ploegen met toch wel indrukwekkende oldtimer en youngtimer tractoren.

Maar liefst 1700 bezoekers van alle uithoeken van het land en zelfs buitenland, konden genieten van al dat spektakel.

Wie nu nog wil nagenieten, kan dit op onze website deoudedoos.be/

PS een mapje Landini R8000, kan dit worden aangemaakt? Danku !

Reacties

a3vandiejen
Schitterend blijf zo doorgaan haha.
+1
olro 61
Leuk ,dat jullie zoiets organiseren! Als die oudere trekkers en machines in aktie komen is toch weer mooier als maar te staan op een oldtimershow!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 8000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!