Achter elke machine of tractor schuilt een verhaal, al is dat verhaal ook niet altijd even prettig of mooi. Wie goed kijkt ziet bij deze John Deere 2850 een soort lift en een bijhorende stoel. De chau

John Deere 2850

MMaarten
Achter elke machine of tractor schuilt een verhaal, al is dat verhaal ook niet altijd even prettig of mooi.
Wie goed kijkt ziet bij deze John Deere 2850 een soort lift en een bijhorende stoel.
De chauffeur en tevens de zoon van de landbouwer had in de jaren 80 helaas een ernstig ongeval, waardoor de man verlamd was en zich enkel nog met een rolstoel kon voort bewegen.
De man was net afgestudeerd aan de landbouwschool en zou de hoeve verderzetten.
Men verbouwde toen hun Fiat trekker zodat hij daarmee kon rijden, maar na enige jaren was deze tot op de draad versleten.
Men schaftte in 1991 een nieuwe trekker aan maar paste deze meteen aan naar de behoefte van de man, met onder andere een lift voor in en uit de tractor te geraken en handschakels aan de remmen, gaspedaal en ontkoppelingspedaal.

Een prachtige oplossing, zodat deze man nog steeds zijn werk kan doen met de tractor.
Bij zulke verhalen denkt een mens al eens na!

Meer vind je op deoudedoos.be/

Reacties

johndeere 3650
Hebben ze deze trekker in 91 aangeschaft?
MMaarten
@johndeere 3650 Zo hebben ze mij dat vertelt dacht ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!