Hoe druk de dag ook is, soms moet je even je machines stil zetten, kijken en genieten van je 'office view

Ploeger Meerdere

mike_v
Hoe druk de dag ook is, soms moet je even je machines stil zetten, kijken en genieten van je 'office view"!

Reacties

+1
wim-same
Indrukwekkend mooi hoor.
noordhof
En dit is in ?
+1
mike_v
Je kijkt uit over Visé @noordhof.
+1
Theuny
@mike_v Komt LWB zo ver? Visé is aan mijn kanten, ik woon in Moelingen, ligt er tegenaan
+1
mike_v
Met de erwten zitten wij van Noord-Brabant (NL) tot Düsseldorf/Keulen (D) tot Hannuit (B) @Theuny, en alles wat daar tussen zit. St. Gravensvoeren zitten enkele grote telers. Moelingen opzich niet meteen, maar daar moeten we wel jaarlijks passeren, vervelende politie daar ivm. +3.5 ton beperkingen ... 😆
Theuny
@mike_v Klopt, politie Voeren is echt lastig op dat gebied, hier was ooit eens een trouw van een loonwerker en ze hadden mensen gevraagd om met hun materiaal een trouwstoet te vormen en de politie was toen getipt en hield alles en iedereen tegen
Theuny
@mike_v Dat zijn wel lange afstanden ja, blijven jullie dan in Nederland of Duitsland overnachten of rijden jullie de hele tijd over en weer?
mike_v
Wij komen iedere avond naar huis @Theuny, om 7u/19u vertrekt een dag/nacht ploeg met de camionette richting het veld om postwissel te doen/ Machines blijven dus enkele maanden in het veld.
rommert14
@mike_v grote bedoeling daar bij jullie 😮
mike_v
Ik denk dat erwten overal wel 24/24 geoogst worden @rommert14.
rommert14
@mike_v erwten zijn zomaar overrijp toch?
mike_v
De fabriek draait 24/24, dus wij ook @rommert14. Erwten kan je niet doorheen de nacht in een container laten zitten. Anders zijn ze gaar voordat ze in de fabriek verwerkt worden en wordt het veevoer.
rommert14
@mike_v aha, ja dan kan het niet anders.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ploeger ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!