Opstapjes getekend voor de 155. De treeplanken zitten best hoog, te hoog om er makkelijk op en af te stappen. Dus een extra trede was wel welkom.

Massey Ferguson 155

hooidonk
Opstapjes getekend voor de 155.
De treeplanken zitten best hoog, te hoog om er makkelijk op en af te stappen. Dus een extra trede was wel welkom.

Reacties

+1
hooidonk
Vandaag ze in elkaar gezet. Nu nog wat bijwerken, de lasspetters er af poetsen, wat verf er op en dan zijn ze klaar. Enkel de treeplank aan de onderkant nog wat verstevigen, als die er uit breekt, maak je een rare smakkert.

(klik om te vergroten)

Onderdelen zijn binnen! Ziet er goed uit.

(klik om te vergroten)

De boel in elkaar gelast

(klik om te vergroten)

En even passen. Hier en daar nog wat bijdrukken, dan moet het lukken.
+1
stijn-de-bock
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
+2
MF 2725
Mooi en vakkundig gemaakt. 👌
caseboy
Mooi gemaakt, welk programma gebruik jij om te tekenen?
hooidonk
@caseboy
Dankjewel!
Dit is getekend in Solidworks.
caseboy
@hooidonk heb jij solidworks op of vur je werk? Ik had een studenten licentie vur sw maar die is inmiddels verlopen. En zoek eigenlijk nog een alternatief of iets dergelijks, vur hobbymatig gebruik.
assink
@caseboy
Fusion360 kun je gebruiken, is gratis voor hobbygebruik. Heb je iets wat wel legaal is, want illegaal gebruik wordt steeds vaker bestraft.
caseboy
@assink ik zal het eens opzoeken, fusion360
hooidonk
@caseboy Inderdaad is deze Solidworks van de baas. Ik neem de licentie nog wel eens mee naar huis, zodat ik daar nog wat kan tekenen.
Er staat vaak wel een Solidworks via marktplaats te koop, maar ik vraag me af of dat helemaal zuivere koffie is. Wellicht is die Fusion360 dan een beter alternatief.
Of misschien via een TF'er die nog op school zit weer een studentenversie zien te bemachtigen.
MB-trac Ilse
@hooidonk ja klopt als je via een student op school een licentie code zou kunnen ontvangen en het bestandje om het te kunnen downloaden heb je weer ongeveer anderhalf jaar plezier van de Solidworks licentie. Het is niet langer dan ander halfjaar, aangezien Solidworks bijna jaarlijks nieuwe updates toevoegt aan hun programma.
selten
Mooi werk, wel veel zettingen 🙈🙈
+1
hooidonk
@selten
Dankjewel!
Ja, het is over drie kanten scheef, dus dan ontkom je daar niet zo makkelijk aan.
En omdat het voor mezelf was, kon ik hem wat luxer maken dan dat ik het voor de baas zou doen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 155 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!