Foto van een Claas Axion 920, de eerste 900 serie op Canadese bodum. Foto is geplaatst door catfan55 op 19-04-2019 om 20:50:42, met 7 reacties.

Claas Axion 920

catfan55
Foto van een Claas Axion 920, de eerste 900 serie op Canadese bodum

Reacties

arjanvw
Rijden de 800 Axions wel bij jullie rond? Je zou zeggen dat de 900 juist in Canada tot zijn recht komt.
catfan55
@arjanvw de 800’s zijn hier nu een jaar ongeveer. Eigenlijk is de 300-400pk klasse wieltrekkers de slechts verkochte trekker hier. Men kiest dan eerder voor een kniktrekker die /pk veel goedkoper zijn. De 100-250pk klasse wordt wel weer veel verkocht. Wij zijn een vreemde eend in de bijt voor onze dealer met 8R’s. Voor iedere 8R die ze verkopen, verkopen ze 25 9R’s hebben ze wel eens verteld.
arjanvw
@catfan55 Oke, dat maakt wel verschil idd. Is dit dan een demo of ook echt verkocht? Is de service/dealers van Claas goed voor elkaar bij jullie? John Deere en Case is zeker wel de hoofdmoot?
catfan55
@arjanvw dit is een demo machine. Claas heeft goede service, wij zijn heel tevreden met ze. Anders hadden we geen choppers & combines van ze.

John Deere is zobder twijfel de grootste hier en verre weg de beste dealer op alle vlakken.
arjanvw
@catfan55 loopt de Xerion er wel? Of is die ook te duur vergeleken met een knik trekker?
+1
catfan55
@arjanvw een handje vol lopen er. Qua prijs komen ze wel mee.. alleen qua restwaarde niet. En dat is toch ook best belangrijk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!