Foto van een Kramer KS 611 BW wielladerFoto komt van het Kramer Forum.. Foto is geplaatst door Kramer U800 op 19-05-2019 om 21:00:49, met 9 reacties.

Kramer Prototype

Kramer U800
Foto van een Kramer KS 611 BW wiellader

Foto komt van het Kramer Forum.

Reacties

schluterman
Apart dingetje
Kramer U800
@schluterman Dat is het zeker!
wim-same
Zo te zien voor militaire doeleinden. Daf heeft in het verleden ook afwijkende vrachtwagens gemaakt voor Defensie.
Kramer U800
@wim-same Hoe ik weet is er maar 1 van gebouwd, zoals heel veel machines van Kramer, ik denk eerlijk gezegd niet dat deze in het leger gebruikt is hij was op de datum van de foto (2008) namelijk nog van een particulier. Klopt over die Daf vrachtwagens, evenals die Unimogs van de bundeswehr uit Duitsland.
+1
wim-same
@Kramer U800 Ik denk dat veel merken prototypen voor het leger gebouwd hebben. Same heeft dit ook gedaan voor het Italiaanse leger, en ik weet van een Same van het Nederlandse leger die ook afwijkt van de reguliere typen.
ronald73
Quote Reactie van @wim-same:
en ik weet van een Same van het Nederlandse leger die ook afwijkt van de reguliere typen.

Kleurafwijking, trekhaak en stroomaansluiting kan ik wel begrijpen, maar waar zitten die verschillen dan voornamelijk in?
Kramer U800
@ronald73 De kleur, de opties, aanpassingen aan het voertuig zelf die speciaal voor het leger zijn, noem maar op.
+1
a3vandiejen
Mooi hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer Prototype ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!