Foto van een Deutz D 4807 ,.ergens onderweg in het zwarte woud. Zoiets zou heel welkom zijn in mijn kleine verzameling.

Deutz D3607

stijn-de-bock
Foto van een Deutz D 4807 ,.ergens onderweg in het zwarte woud. Zoiets zou heel welkom zijn in mijn kleine verzameling.

Reacties

+1
Loeideutz
Ik twijfel ernstig of dit weleen 4807 is. Het staat er wel op, daar niet van. Maar er zitten maar 2 sleuven achter elkaar in de zijkant van de motorkap, en dan is het een 2 cilinder. En zover ik weet had je dan in de 07-serie keus uit een 2807 of een 3607.
stijn-de-bock
@Loeideutz ik denk dat je gelijk hebt, dit zal inderdaad een tweecilinder zijn.wel een vrij grote fout van mij want ik heb zelf nog een 4006 gehad. 🙈🙈
+2
Loeideutz
@stijn-de-bock Geeft niks. Waarschijnlijk een zoon of kleinzoon van de originele eigenaar die de boel wat wilde opvoeren zonder veel geld uit te geven. Kan hij meer indruk maken op zijn vrienden.

Jaren geleden ooit eens een foto gezien van een D14506, ook een gevalletje van “opvoeren” zonder veel geld uit te geven.
+2
olro 61
Een leuk trekkertje om te zien.
+1
Loeideutz
@olro 61 Inderdaad. Zou ik best eentje erbij willen hebben. Leuk om te toeren als het weer iets minder is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D3607 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!