Foto van een Ferguson aanhangwagen remvoering naar het ontvetten. Foto is geplaatst door boeremco op 21-08-2019 om 23:46:02, met 13 reacties.

Ferguson aanhangwagen

boeremco
Foto van een Ferguson aanhangwagen remvoering naar het ontvetten

Reacties

+1
walker1
Mooi stukje asbest.
wim-same
@walker1 Daar ziet het wel naar uit.
florisrobben
Nog oude degelijkheid @walker1
hooidonk
@walker1
voorlopig mag dat nog blijven zitten.. 😅
walker1
@hooidonk Het is geen dakplaat. Asbest remvoeringen zijn al veel langer verboden.
boeremco
Niets aan de hand asbest is niet schadelijk zeggen ze 😂😂 geloof best dat het niet goed voor je is maar ja
walker1
@boeremco Ik lees bij je andere foto dat de rem op de aanhanger alleen gebruikt wordt als parkeerrem. Verder was de boel vooral vies en vet. Als je zo'n voering alleen maar schoonmaakt is het risico dat er schadelijke vezels vrij komen nihil.
Succes met het verder opknappen van de aanhanger.
boeremco
@walker1 klopt hij is alleen voor de parkeer rem heb hem wel ff iets op gestuurd maar heb dat met de wind in de rug gedaan dus zal wel goed zijn
walker1
@boeremco Oke, ik heb eigenlijk ook geen idee of je voor zo'n oldtimer aanhanger zomaar een vervangende asbest vrije remvoering kan vinden.
wim-same
@boeremco @walker1 Ik heb afgelopen week nog nieuwe remvoeringen laten vulkaniseren, en de rem trommels uit laten draaien bij Oudshoorn in Woerden.
+1
Kramer U800
@wim-same Kijk aan!! Is het goed gelukt? Service nog als vroeger?
+1
wim-same
Ja hoor. Ziet er weer netjes uit. Ik had de rem trommels ook mee genomen, al waren die nog wel heel netjes, toch zijn ze ook iets uitgedraaid, en de dikte van de nieuwe remvoering is op deze diameter aangepast. Ik denk dat mijn oude voeringen ook nog wel asbest houdend geweest zijn. 1962 ongeveer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ferguson aanhangwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!