Deze Carraro ben ik aan het restaureren, ik zoek nog enkele onderdelen van een 23 of 300., Tonny. Foto is geplaatst door Carrarotractor op 11-10-2019 om 12:56:30, met 8 reacties.

Carraro Onbekend

Carrarotractor
Deze Carraro ben ik aan het restaureren, ik zoek nog enkele onderdelen van een 23 of 300., Tonny

Reacties

kramer
Informeer hier eens.
hissink-oeken.nl/home/
Carrarotractor
@kramerBerdankt voor je reactie. Heb ik al contact mee gehad, heeft niets,
@Carrarotractor, van een 300 heb ik onderdelen liggen... te zien wat je van doen hebt.
Groeten Jeroen,
Carrarotractor
@delameillieure-jeroen Hallo Jeroen, sorry , Zie nu pas dat je een reactie hebt gegeven,
ik zoek nog o.a. een trekhaak, complete handreminstallatie , ronde koplampen, stuurdop. origineel luchtfilter, dat zijn wel de hoofdzaken. M.vr.Gr Tonny
Carrarotractor
@delameillieure-jeroen Hallo Jeroen , heb jij misschien de gegevens van een carraro 300, met name de afsteldruk voor de verstuivers. Groeten Tonny
Hallo @Carrarotractor, Gegevens van de motor heb ik tot op heden heel weinig gegevens. Van alle onderdelen die u een maand geleden zocht heb ik niks echt op overschot.... Heb jij enkel een Carraro 23 of meer?
Carrarotractor
Ik heb alleen deze carraro 23

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Carraro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!