Kijk, daar heb je Hissink Hengelo (Hengelo Gld) × met een Pazzaglia rooimachine.Na verschillende verzoeken van klanten de overstap gemaakt naar GTL diesel. Ik ondervind er geen nadelen van en de klan

Pazzaglia FZ90

radium45
Kijk, daar heb je Hissink Hengelo (Hengelo Gld) × met een Pazzaglia rooimachine.
Na verschillende verzoeken van klanten de overstap gemaakt naar GTL diesel. Ik ondervind er geen nadelen van en de klant is bereid iets meer per uur te betalen. Zo is iedereen weer tevreden.

Reacties

jammermaarhelaas
Rare vraag, maar wat motiveert de klant om hiernaar te vragen?
+4
radium45
@jammermaarhelaas Medewerkers van deze bedrijven werken op zeer korte afstand van deze machines om gerooide bomen in te gazen en te verzetten en komen dus al snel met uitlaatgassen in aanraking. Je moet het een beetje zien als bij een motorzaag, de ene gebruikt zelf gemengde 2 takt benzine en de ander wil perse Aspen.
+1
SJB533
@radium45
Aspen krijg je ook koppijn van.
radium45
@SJB533 jij drinkt het op zeker?
+1
SJB533
@radium45
Adem Aspen® maar eens in, en doe hetzelfde bij Stihl MotoMix®
jehan
@SJB533 ik krijg van aspen altijd pijn in de buik..na half uurtje moet ik bijna overgeven ..ik gebruik het daarom ook niet meer ..net als 1188 of 1144 toevoeg middel het gras en de mais krijg ik ook knauwerij van in de buik
+1
radium45
@jehan Nogmaals, je moet het ook niet opzuipen..
jehan
@radium45 alleen die lucht al bha
radium45
@jehan Oh heerlijk, doet mij altijd weer denken aan de beroemde motorcrosses op het Hengelse zand met Gerrit Wolsink, Kees van der Ven en noem maar op...
jehan
@radium45 ja toen vond ik het nog lekker ..maar sinds operatie aan mn neus gaan mn voorkeuren ergens anders naar toe
radium45
@jehan Ik hoop dat je wat reuk betreft bedoeld? "😂
jehan
@radium45 jaaa heb het over mn reuk vermogen...ja staat er een beetje raar ja haha
jammermaarhelaas
@jehan

Welke benzine gebruik jij dan? Ik heb hier altijd nog de duitse super (E5) met fuel fit (tegen veroudering van de benzine) en tweetakt olie 1:25, dat hoort in de bosmaaier, maar gaat dan meteen ook in de kettingzaag die 1:50 kan hebben.
Ben dan voor € 2,20/ltr wel klaar. Die Aspen kost iets van € 3,30 excl.BTW /ltr.
jehan
@jammermaarhelaas ik gebruik gewoon de 98 plus en dan mengen met 2 tactolie ..voor ketting zagen en bladblazer en bosmaaierook 1:25
+1
bartjuh
Dan kan je toch ook een stuk buis eraan lassen dat de uitlaat 2 mtr hoog komt?
+1
radium45
@bartjuh nee dat gaat niet. Machine werkt in boomgaarden en op kwekerijen. Doorrijhoogte is vaak beperkt. En ik tank het nu ook in de minikranen omdat die veelal inpandig draaien. Het maakt mij niks uit om deze brandstof te gebruiken.
+1
caseboy
Mooi als je het zo kunt doen en de klant er dan ook meer voor wil betalen
radium45
@caseboy Ja toch? Mooi dat het zo kan. En ik ben niet de moeilijkste als het om nieuwe dingen uitproberen gaat. En de klant ligt niet wakker van die paar extra centen per liter.
jammermaarhelaas
@radium45

Tevreden personeel speelt misschien ook mee bij die klant.
radium45
@jammermaarhelaas Uiteraard, maar zeg eerlijk.. Zelf zou je toch ook niet de hele dag in die dieselwalm willen rondsnuiven?
+2
jammermaarhelaas
@radium45

Met je eens, hangt er wel van af hoe erg het is, maar stoer doen alsof het allemaal niet uit maakt dat heb ik al een tijd lang afgeleerd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pazzaglia FZ90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!