Mooi voor de regen aan de  bieten kunnen rooien💪😁https://youtu.be/X86y6D8UhMc. Foto is geplaatst door zetordrivertimo op 18-11-2019 om 18:59:22, met 9 reacties.

Zetor Forterra 11441

zetordrivertimo
Mooi voor de regen aan de bieten kunnen rooien💪😁

Reacties

+1
wim-same
Gaat mooi zo Timo, Geen last van de nattigheid.
zetordrivertimo
@wim-same op plekken ging het net aan met de nattigheid, was na vandaag wel anders gegaan 😅
wim-same
@zetordrivertimo Wij hebben in Oudewater vandaag niet veel regen gehad, maar in het oosten van het land wel hoorde ik op het journaal.
zetordrivertimo
@wim-same het is hier vanmorgen begonnen te regenen en dat doet het nu nog steeds 🙈 word het wel goed nat van..
wim-same
@zetordrivertimo vandaag vanmorgen vroeg wel, maar de rest van de dag redelijk droog gebleven. maar wel veel te nat om ook maar iets in het land te doen. Er staat redelijk veel gras in het land, wat verleden jaar opnieuw ingezaaid is, maar laat maar staan.
wim-same
@zetordrivertimo Maar wij hoeven sowieso niet meet in het land te rijden, zo nat is het. Ik moet er nog een keer door om de slootkanten op te halen.
+1
16045HSX
Schitterend! Topfilm!
+1
ZetorTwente
Mooie foto Timo!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Forterra 11441 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!