Vandaag samen met 2 collega's de nieuwe VGM Kippers opgehaald.Voorzien van hydraulische kleppen om de lading af te dekken, luchtremmen, centrale smering, K80 koppeling, gedwongen besturing, lengte en

Massey Ferguson Meerdere

Siete
Vandaag samen met 2 collega's de nieuwe VGM Kippers opgehaald.
Voorzien van hydraulische kleppen om de lading af te dekken, luchtremmen, centrale smering, K80 koppeling, gedwongen besturing, lengte en breedte verlichting, en voorzieningen voor bagger transport kunnen we weer een aantal jaren vooruit.
Alleen de bestickering mist nog, maar die komt er volgende week op.

Reacties

rubenv
Baggerrijden met een normale kieper valt mij toch altijd nog tegen
het rubber in de klep beschadigt toch altijd wel ergens
Siete
@rubenv
We doen het ook met de vrachtwagens en dat gaat ook Prima. Idd de rubbers wel intact houden en niet te wild met de rechter voet.. 😉
+2
jasper-santing0
Ging ja zo slecht met hem dankzij de boeren hun stikstof.............
+2
Siete
@jasper-santing0
Dat verhaal is destijds heel anders opgeschreven dan het daadwerkelijk verteld is. Het is compleet uit zijn verband gerukt. Alleen zodra het in de krant of op internet staat wordt het meteen voor waarheid aangenomen. Door de meesten wordt je dan meteen afgeschoten dus verdedigen of weerleggen heeft dan al geen zin meer helaas...
jasper-santing0
@Siete Zijn toch echt zijn woorden dat de landbouw veel stikstof uitstoot maar de mensen de boeren zielig vinden. Of heeft de krant dat verzonnen???

Landbouw is de enige sector die stikstof bind in de nl. En dan zijn er nog zulke schreeuwers die zeggen pak de landbouw gewoon weer eens aan en het probleem is weer opgelost.......
+5
Siete
@jasper-santing0
Zo staat het in de kranten en internet geschreven ja. Maar zo is het niet gezegd.
Maar zoals ik net eerder al zei, zodra zulke dingen geschreven worden is het automatisch waar. Krijg het idee dat het toch niet uitmaakt wat ik zeg, jij gelooft toch dat het op die manier gezegd is. En dat mag. Daar ben je zelf vrij in. Diverse klanten hebben destijds gebeld om verhaal te halen en die zijn netjes te woord gestaan en hebben de waarheid te horen gekregen.
Zelf ben ik 17jaar bij een Loonbedrijf werkzaam geweest, en verreweg de meeste van mijn collega's hebben diezelfde achtergrond of zijn van boeren kom af. Geloof mij maar dat ook ik, of mijn collega's, niet achter zulke uitspraken zouden staan. Zou een beetje dom zijn om de sector waar je dagelijks mee te maken hebt, op allerlei manieren, met zulke woorden zwart te maken.
Die hele stikstof flauwekul treft iedereen. Of je nu veehouder bent, in de bouw zit of wat dan ook, we zijn mekaar allemaal nodig. Wie dat ontkent snapt in mijn ogen niet hoe de wereld werkt.
Verder wil ik eigenlijk niet teveel woorden meer vuil maken aan deze kwestie. Meestal draait het op moddergooien uit, en als je mijn reacties hier kent zul je weten dat ik daar niet van hou.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!