Foto van een Hemos Slotenreiniger. Foto is geplaatst door fendtje1994 op 21-09-2020 om 13:33:49, met 9 reacties.

Hemos Slotenreiniger

fendtje1994
Foto van een Hemos Slotenreiniger

Reacties

SJB533
Vijzel?
fendtje1994
@SJB533 ja klopt
Fendt926Driver
@fendtje1994 wat ishet voordeel van een vijzel ten opzichte van maai korven of een hemos schijf met zo n spuit erachter en zo?
fendtje1994
@Fendt926Driver van zon spuit ken ik de werking niet (lijkt me ook vrij duur in aanschaf als er al iets te koop komt), ten opzichte van een arm aan de trekker bouwen kom je qua kosten veel hoger. We hebben ook een wifo slootapparaat maar daarvan is de snelheid niet echt hoog. Ook dit was een gok om te proberen maar lijkt voor nu goed uit te pakken.
+1
SJB533
@Fendt926Driver
Vijzel trekt de kanten weer mooi strak, maakt de bodem weer op diepte en levert een mooi bultje grond op. Korf gebruik je om de begroeiing van de bodem te knippen. De schijvenrad bodemspuit snijdt je kanten wel weg, maar werkt niet zo super, al trekt die de bodem en kanten wel ietwat strak. Levert wel een smerige trekker op. En Hemos heeft ook nog een frees (type SC), die leuk werkt met bodems met zand en modder (droge sloten), spuit de andere kant op.
+3
fendtje1994
+1
deutzisthebest
Mooi filmpje met de werki g van de machine. Denk dat het tegenvalt als de hele sloot vol staat met liezen enzo.
MRVNDT
Werkt dat ook Met smalle slooten? Waar nu geen grotere hoeveelheid water erin staat alleen 50cm breedte onderin? Kann ik hiermee misschien ook het met kraan up het kant gegooide slootvuil in het land erin werken zoals zo’n walkantfrees ?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hemos Slotenreiniger ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!