Foto van een Fendt Farmer 309. Vandaag de 'nieuwe' aanwinst opgehaald. 309 van bouwjaar '90. Bedoeling om deze 'ff' technisch goed te maken en daarna onze deutz even kan invallen zodat we die kunnen o

Fendt Farmer 309

dutchpower
Foto van een Fendt Farmer 309. Vandaag de 'nieuwe' aanwinst opgehaald. 309 van bouwjaar '90. Bedoeling om deze 'ff' technisch goed te maken en daarna onze deutz even kan invallen zodat we die kunnen opknappen.

Reacties

+1
arjanvw
Wat voor Deutz gaat er opgeknapt worden? En waarom een Fendt erbij en geen Deutz?
+1
dutchpower
@arjanvw Dx 3.90. Deze werd ingeruild op het werk en vind het wel mooi type trekkers, dus vandaar. missichien dat deze ook wel blijft als die goed bevalt 😁
MaxxuM4ever
Dan is dit nog wel een aardig dure trekker om ff als tijdelijke vervanger te dienen, maar wel waarde vast denk ik. Als de deutz klaar is gaat deze weer in de verkoop?
dutchpower
@MaxxuM4ever Ja dat is wel het plan, maar als deze goed bevalt thuis, dan kan het ook zo maar zijn dat deze blijft 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 309 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!