Foto van een Case International 856 XL. Vanavond maar een paar testrondes gedaan. Morgen mag die aan de bak.Hij mag er goed aan sleuren maar hield het gelukkig nog wel koel. (De kneuzer van de achterm

Case International 856 XL

Fordje4830
Foto van een Case International 856 XL. Vanavond maar een paar testrondes gedaan. Morgen mag die aan de bak.
Hij mag er goed aan sleuren maar hield het gelukkig nog wel koel. (De kneuzer van de achtermaaier maar volledig open gezet😆)

Reacties

+1
newholland-
Een echte strijder, prachtig 💪💪
Derkmax
Raampjes open !
+5
deutz110
Dat is echt genieten dit zie je niet vaak meer
johndeere6230
Netjes! Reed het land nog een beetje?
+2
Fordje4830
@johndeere6230 het is nog wel wat aan de natte kant maar dat was te verwachten. Alleen de kammen van de banden zie je wat in de grond staan.
johndeere6230
@Fordje4830

Ohh dat valt nog niks tegen dan, laten jullie hakselen?
Fordje4830
@johndeere6230 nee, hier komt Co Bos altijd laden. Hakselen zou wel beter zijn in de mengwagen alleen je krijgt de kanten van de rijkuil niet zo net lijkt mij.
johndeere6230
@Fordje4830

Ah oké! Jullie gaan recht omhoog met de rijkuil dan? Wij rapen over het algemeen ook op ja, gaat prima in de mengwagen, alleen nu hakselen omdat het zo grof is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!