Onze balenwagen/ stro en hooi wagen. Foto is geplaatst door steven-akker op 30-12-2021 om 21:45:25, met 21 reacties.

Onbekend aanhangwagen

+4
steven-akker
Onze balenwagen/ stro en hooi wagen

Reacties

valtraaa
Mooi wagentje. Opgeknapt?
+2
steven-akker
@valtraaa ja en nee wagen gekocht in Borger na wat kleine ongemakken de wagen onderhanden genomen,er andere assen onder gezet van een strautmann mestwagen(10 tons assen) daarna een hele verlichtingsbalk erachter gemaakt, de bak komt uit het leger en is oerdegelijk gaat nooit weer af ,na nog wat kleine aanpassingen is dit het eindresultaat geworden
Rondeutz06
Mooie kar, en met kenteken
+2
steven-akker
@Rondeutz06 dat was nog een hele toer maar na een dik half jaar toch gelukt ,moet er wel bij zeggen alles verliep vlot bij de rdw op deze aanhanger na
RolandK
@steven-akker Omdat het zelfbouw is ?
steven-akker
@RolandK ja klopt heb alles direct 2de week januari aangevraagd alle machines en trekkers verliepen vlot ,voor maart alles binnen .maar deze wagen had meer tijd nodig bijna 7 maand heel wat foto's en belletjes aan gewaagd ,maar uiteindelijk (na een paar keer kwaad te zijn gewordenwat uiteindelijk niks helpt maar voor je gevoel oplucht) is het toch gelukt
valtraaa
@steven-akker ik heb het idee dat ze de laatste maanden doordat het redelijk druk was bij het RDW ze veel makkelijker goedkeuringen gaven. Bij ons namelijk helemaal nergens moeilijk overgedaan ook de zelfbouw/merkloze dingen niet.
+1
steven-akker
@valtraaa zou best kunnen hoor,ik had ook alleen maar last met deze wagen,maar het is goed gekomen en de 1 loopt er wat makkelijker doorheen dan de ander,ik hoop dat het alleen bij het kenteken blijft maar ben er bang voor .
valtraaa
@steven-akker wij hebben voor de zelfbouw ook alleen maar type plaatjes geen nummer in het chassis foto van het plaatje was voldoende maar zoals je zegt er zal altijd een moeilijke medewerker bij zitten.
+1
RolandK
@steven-akker Bijzonder dat ze daar zo moeilijk over deden, dat is juist een echte zelfbouw en zou makkelijker moeten zijn. Hier ging alle 'zelfbouw' juist extreem makkelijk alleen keer extra foto's sturen en week later waren ze er.
steven-akker
@RolandK daarom zeg ik de 1 loopt er wat makkelijker doorheen dan de ander en waarom ze zoveel informatie wilden hebben weet ik niet ,gelukkig zit er nu een kenteken bij dus ach eind goed al goed
RolandK
@steven-akker Precies ! ja idd bijzonder dat ze dan weer zo veel wilden weten ! Bijzondere organisatie die RDW dat weet ik wel. Heel wat gemaild en gebel idd.
+1
cyrus-van-gelder
@valtraaa Bij mij deden ze eerst wel moeilijk. Gingen ze om foto's vragen enzo.
Als chassis nr ( zelfbouw) heb ik toen 3 12 1971 bedacht. Dat is m,n geboortedatum.
En wat denk je; gelijk goed bevonden
  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
+1
valtraaa
@cyrus-van-gelder soms moet je een beetje creatief zijn😆
+1
cyrus-van-gelder
@valtraaa echt wel!!! Het mooiste is dan ook nog dat het dan ineens wel geaccepteerd word.
  • 😉😉😉😉😉😉
JD 6110
Strakke wagen en verlichting bak. Valt tenminste op zo 👌👍
steven-akker
@JD 6110 zal straks wel ff betere foto maken van de verlichting
+1
steven-akker

(klik om te vergroten)

steyrlanzboy
Laat me rade dat is een stihl FS360 bosmaaier op die kar
steven-akker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend aanhangwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!