Foto van een Claas Ares 557 ATZ. Afgelopen week (helaas) weer begonnen aan het beregenen van de mais. De mais heeft nu nog geen gebrek maar dat moment willen we graag voor zijn. Omdat we niet alle mai

Claas Ares 557 ATZ

+1
joozt
Foto van een Claas Ares 557 ATZ. Afgelopen week (helaas) weer begonnen aan het beregenen van de mais. De mais heeft nu nog geen gebrek maar dat moment willen we graag voor zijn. Omdat we niet alle mais in 2 dagen nat kunnen maken toch maar langzaam begonnen met het eerste perceel. Dit was op het perceel van 17,5 hectare de langste trek. De haspel wordt hier volledig (450 meter) uitgetrokken en staat dan 20 uur te spuiten. We brengen er dan ongeveer 30 mm water op.

Reacties

+1
marco2250
Welke plaats is dit wij zitten ook een beetje naar een bedrijf te kijken in de achterhoek maar is het daar al zo droog
+1
CoenNijenhuis
@marco2250 Kijken jullie in de omgeving van Zelhem?
+1
marco2250
@CoenNijenhuis klopt maar is zo groot die 2 bedrijven en moet nog hoop gebeuren bij die bedrijven ben je daar bekent dan?
CoenNijenhuis
@marco2250 Ik ben daar redelijk bekend ja maar doelde eigenlijk meer op het feit dat @joozt er ook in de buurt zit.
+1
joozt
@marco2250 de foto is genomen tussen Baak en Zutphen maar we zitten met het bedrijf in Zelhem. Als je nog wat oostelijker gaat (Aalten bijvoorbeeld) is het nog droger maar wij kunnen inderdaad ook best iets meer regen gebruiken!
+1
zettelmeyer
Hier vanmiddag weer mooi 10 mm regen erbij gehad👌🏻
+1
joozt
@zettelmeyer bofkont, waar zit je?
arjanvw
Hebben jullie er ook een Claas bij naast de John Deere's?
+1
joozt
@arjanvw gehuurd van de loonwerker. Staat op cultuurwielen dus zo rijden we minder kapot.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Ares 557 ATZ ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!