Foto van een Vevey 583 zicht op tour du roux  Trois Ponts. Foto is geplaatst door bas101 op 04-07-2022 om 22:18:03, met 6 reacties.

Vevey 583

+3
bas101
Foto van een Vevey 583 zicht op tour du roux Trois Ponts

Reacties

+2
WaterDeutzer
't mooie aan deze trekker is dat de vooras boven de voortrein langs loopt.
Ik denk dat de lampbuizen mee pendelen omdat ze zo kort boven de as zitten?
+2
bas101
@WaterDeutzer ja klopt precies wat je daar schrijft , heb zojuist een foto geplaatst in beter zonlicht zodat een en ander beter te zien is
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @bas101:
zodat een en ander beter te zien is

Op jou foto van 11mnd geleden is het nog beter te zien. Het is de spoorstang die er nog boven loopt, ik dacht dat dat de lampbuizen waren....Lampen zitten direct op de vooras.
+2
bas101
@WaterDeutzer ja op die foto is t nog beter te zien, lampen zijn direct op de fusees gemonteerd en draaien dus met t stuur mee als je de bocht om gaat , ventielenblok was bij dit merk toen al met 3 ventielen leverbaar
+2
Towaberg
Jij bent een gelukkige mens, met zoveel mooie trekkers in een mooie regio👌👌👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vevey 583 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!