Omdat het rechter spatbord en het wiel verwijderd was kon ik nu mooi bij de afdichting van de diepte/positie regeling. Is eigenlijk heel simpel, een O-ring en een keerring vernieuwen en de lekkage is

Afdichting bediening hef

sybren
Omdat het rechter spatbord en het wiel verwijderd was kon ik nu mooi bij de afdichting van de diepte/positie regeling. Is eigenlijk heel simpel, een O-ring en een keerring vernieuwen en de lekkage is weer voorbij.

Reacties

SanderH
Een beetje ruimte is altijd wel makkelijk werken. Bij onze 644 is dit ook lek, alleen zit er een cabine op en is er niet veel ruimte tussen hefbediening en spatbord om er bij te komen. Denk erover om eerst met cabine er nog op proberen en kijken of het zo wil. Zit die o-ring met de klem van de hefbedieningshendel weer opgesloten?
sybren
@SanderH ik denk dat je er met de spatborden er op ook wel bij kunt alleen zie je niet goed wat je doet.. die O-ring sluit je idd op met het klemmen van de hendel.
SanderH
@sybren bedankt voor je reactie, gaan het eerst zo proberen ja.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!