Foto van een Trioliet Gigant 900. Een paar verschillende wagens bekeken. Uiteindelijk toch voor een jong gebruikte machine gegaan

De nieuwe voercombi

+3
jantje 8110
Foto van een Trioliet Gigant 900.
Een paar verschillende wagens bekeken.
Uiteindelijk toch voor een jong gebruikte machine gegaan

Reacties

+1
Johny power
V succes met de aankoop👌
+1
Towaberg
Prachtige Steyr ook👌
BEboer
Succes! 10j geleden zag je hier id buurt veel van deze karretjes maar de meeste zij allemaal niet lang meegegaan, weet niet of het capaciteit of slijtage was dat ze hem wegdeden.
+1
casejxu
@BEboer in originele staat zijn ze kwa mengen geen toppresterende. Mede door de hoeken achter in de bak. T is gewoon een prima meng wagen die zich zelf kan laden. Vind ik🤷‍♂️ wij hebben de achter kan dicht gemaakt en laden met shovel. Dat gaat al stukken beter
+1
jantje 8110
@casejxu mengresultaat hoor ik meer over deze wagens. Hebben wij eigenlijk nooit te klagen over gehad. Ook de schudproef verbaasde de voervoorlichter zich over. In de andere wagen zat wel nog een van de eerste vijzel waar de spoed nog tot de buitenkant van de bak gaat. In deze wagen zit de twinstream vijzel, en zijn die hoeken iets afgerond.
jantje 8110
@BEboer bedankt. We hebben al 10 jaar zo'n zelfde gehad, maar de vijzel is nu echt helemaal op. Die van deze is 15 mm dikker. 70 koeien is wel de max met zon wagen.
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Trioliet Gigant ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!