Foto van een Same Rubin 135 in ontwikkelings fase in Treviglio. Foto is geplaatst door kreekekees op 29-05-2023 om 11:41:29, met 10 reacties.

Same Rubin 135

+2
kreekekees
Foto van een Same Rubin 135 in ontwikkelings fase in Treviglio

Reacties

+1
a3vandiejen
@wim-same Net als die jij hebt gehad Wim?
+1
wim-same
@a3vandiejen Niet helemaal, Deze heeft kruis hendels voor de Hydrauliek. De mijne had 3 dubbel werkende ventielen met 3, 3-weg hendels. dat wil zeggen dubbel werkend heen, dubbel werkend terug en drukloos terug.Dus kieper laten zakken, drukloos terug. er zaten dus 3 standen op de hendels.
+1
JD BORN 2 FARM
@wim-same jij bedoelt gewoon een Zweef stand op de hydrauliek
wim-same
@JD BORN 2 FARM Klopt. Ik had ook een drukloze aan sluiting, maar die zat inderdaad niet op deze ventielen.
+1
wim-same
@a3vandiejen verder de linkse multi bediening en de rode handgas hendel het zelfde.
+3
wim-same
@a3vandiejen en de arm leuning kon je omhoog klappen, en daar kon je ik weet niet hoeveel in stellen. Om te persen hoede ik maar twee knoppen in te drukken om de pers te laten draaien op de juiste toeren, en om te maaien stelde je er de automatische hef er ook nog bij in. De hef hoogte kon je ook instellen, en de hef diepte ook.
+3
wim-same
@a3vandiejen je kon hem ook automatisch laten rijden in de lage groep. op eco stand werkte het niet goed. als ik het gas los liet omdat ik een slecht plek zaf, dacht de computer ha ha het gaat lichter, dus ik schakel hem weer even op zodat ik net weer net zo hard hij. ha ha
+1
a3vandiejen
@wim-same Nou je bent het nog niet vergeten Wim, mooie uitleg.
+4
joop-same
Dit was nog een proto type of een nul serie, voor dat ze echt in productie gingen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Rubin 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!