Foto van een International 745 XL. Mijn 745 mekt olie aan die buis/ontluchter? Die net boven de achteras zit, niet degene waar je olie in giet. Als hij warm gerede is loopt het langs de oliebak af op

International 745 XL

Kevin_dexta
Foto van een International 745 XL. Mijn 745 mekt olie aan die buis/ontluchter? Die net boven de achteras zit, niet degene waar je olie in giet. Als hij warm gerede is loopt het langs de oliebak af op de behuizing van de 4wd en dan op de grond. Weet iemand hier raad mee hoe ik dit kan oplossen?

Mvg kevin

Reacties

Sanderzz
@Kevin_dexta

is je olie niveau niet gewoon te hoog dan? is n ontluchtingsfilter. en lekt alleen als de olie te hoog staat
Corne S
@Kevin_dexta hoe heb je dit opgelost? Ik heb namelijk hetzelfde probleem.
Kevin_dexta
@Corne S

Bij mij komt het probleem dat er lucht in het hydraulisch systeem komt door een lekkage van de orbitrol van de servo besturing, daardoor komt er schuim op de olie in de bak
Corne S
@Kevin_dexta

Dankje. Ander orbitrol erop gezet?
Kevin_dexta
@Corne S Neen, moet deze binnenkort er eens af nemen, lekt nu wel heel fel
Corne S
@Kevin_dexta

Ontluchting of orbitrol? Waar zit het orbitrol in de cabine of koppelingshuis?

Misschien ook idee om de keerring van de pomp / o-ringen bij pomp en slang te vervangen.

Probleem bij mijn 856 was dat na 20 minuten draaien stationair, de oliepomp niets meer deed en een hoop olie / schuim uit ontluchting. Bij losnemen van peilstok gooide hij er een hoop olie / lucht uit. Vervolgens deed alles het weer.

Pomp los gehad. Waarschijnlijk zat er geen o-ring tussenzuigflens en pomp (of hij moet tijdens demontage verdwenen zijn).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!