Ford 4000 - Gezocht rem as

Ik ben op zoek naar de as waar de rempendalen en het koppelingspedaal pedaal aan zit. De mijne is ingelopen ik heb hem geprobeerd op telassen en af tedraaien maar dat ging niet
simon-kruis

Reacties

valmet6400power
Beukeveld al geprobeerd? Of wellicht @RPCounty
nhmonteur
bepcoparts.com/
Hier is hij wel te bestellen als je op 4000 zoekt
RPCounty
@nhmonteur als t maar de juiste is. Er zijn 2 modellen in die as. 1 met een vaste lepel aan t eind en met een losse meenemer met een spiebaan.
nhmonteur
@RPCounty dat zou je idd ff moeten uitzoeken. Als je de as opzoekt bij bepco staat er wel een foto bij, en vaak staan er ook nog maten en dergelijke bij.
simon-kruis
Ik heb weer een hele andere ik heb er een met un vaste lepel waar de handrem aan zit maar die zit niet aan het eind maar ongeveer 15 cm naar binnen en met aan het andere eind een mee nemer met een spiebaan die aan de linker rem zit
Heb laatst nog een as op gelast
moet je wel een speciale elektrode gebruiken.anders wil het af draai miet
simon-kruis
@diedrik-van-slooten ik heb het met tig gedaan
simon-kruis
K heb de as zaterdag aan een kameraad gegeven k hoop dat hij er nog wat van kan maken
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 en hebben de trefwoorden ford , rem , gezocht , Ford 4000 en as geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!