Fiat 415 - De koppeling ligt er uit.

Ik heb laatst een Fiat 415 aan geschaft. Eigenlijk is het een UTB maar hij heeft in het verleden een Fiat kleurtje gekregen. Probleem was een slippende koppeling. Nu hebben we hem gesplitst en het lijkt er op dat de koppeling goed heet is geweest. De veren die er in zitten hebben vermoedelijk hun kracht verloren en ze zijn ook verschillend van lengte geworden. Tussen de langste en de kortste zit zomaar een halve cm verschil. Nu heb ik 2 vragen; Weet iemand waar ik deze veren zou kunnen halen? Nieuw dan wel gebruikt. Of; Ik weet een Someca 420 sloper te staan. Weet iemand of de techniek (motor,koppeling, bak) hetzelfde is als bij de mijne?
Cobra

Reacties

stephan-inter
Koppeling opsturen naar vekoma frictie.
Hun maken hem weer als nieuw
Cobra
Dat zou kunnen maar dat is niet de bedoeling. Anders had ik de trekker net zo goed compleet naar het mechanisatiebedrijf kunnen brengen om te laten maken.
Dus terug mijn vraag; Waar zou ik de veren kunnen halen of uit welk ander type passen de onderdelen ook op de mijne? Of wie heeft meer ervaring met de Fiat/Someca/UTB materie?
Alvast bedankt.
stephan-inter
@Cobra

Mail gewoon eens naar hun.
De prijs zal je verassen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 415 en hebben de trefwoorden nieuw , fiat , someca , hetzelfde , koppeling , probleem , kracht en defect geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!