Show bij Geert-Jan de Kok te Esbeek

Show bij Geert-Jan de Kok te Esbeek Ook vandaag en morgen nog SHOW in Esbeek. Vrijdag 16 dec. van 10.00-22.00 Zaterdag 17 dec. Van 10.00-17.00 Bij Geert-Jan de Kok te Esbeek. Naast het volledige John-Deere programma met enkele primeurs o.a. de 6R serie trekkers, zijn er nog vele andere machines te bezichtigen zoals: AVR Bema, Dewa, Caterpillar, Gehl, Holaras, Krampe, Kuhn, Lely, Mac-trailers, Manitou, Monosem, Mustang, Ocmis, Paus, Schuitemaker, Tebbe, Trioliet, Veenhuis, Yanmar etc. Waarbij ook diverse nieuwe modellen grondverzetmachines,…

Deel dit topic

Reacties

+1
JD6930
Prachtige show! Ben er nog maar een keer kort geweest sinds de show van start is maar wat een werk is er van gemaakt! 😮

De 6250R en de Gehl T750( beide gloednieuwe primeurs, waarvan de Gehl nog proto) staan er prachtig bij in de spotlights). En de loods vol John Deere... Genieten!

Buiten ook bij de Mustangs en Gehl's, en Yanmar's, ook in de Yanmar tent, net een stand op een grote beurs.met als blikvanger de nieuwe B7 Sigma omgetoverd tot kerstboom.

Al meerdere positieve reacties gehoord.

Ga er morgen zo snel als mogelijk heen( zal wel na ''sluitingstijd'' worden dak weer ga. 😛 maar die eindtijd schijnt laatste dagen al moeilijk aan te houden te zijn 😛 Heul de Kok Esbach en klanten aan de bar! 😂

Die Holaras... Moet maar eens goed rond kijken, heb er nog geen gezien... Wel bergen Kuhn, Lely etc., en natuurlijk de eigen importmerken.
JD6930
Zal aan mij liggen, heb veel gezien maar ook gisteren geen holaras... of was dat een aanbouwdeel van een van de vele shoveltjes?

Eerste Mustang AL 708 is verkocht zag ik. Benieuwd hoe de verkoop van de AL 6 en 700 serie gaat lopen en zeker ook de telescoopvariant straks.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden paus , yanmar , veenhuis , schuitemaker , tebbe , kuhn , holaras , lely , 6r , monosem , dewa , krampe , machines , trekkers , trekkerweb , caterpillar en Wintershow Geert-Jan de Kok 2016 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!