Gezocht: Neusje ford 4600

Beste tf'ers,
Ik zoek een neusje voor een ford 4600 dus alleen het staal en niet de grill. Aangezien er veel deuken in zitten/ruw is uitgedeukt zoek ik een nieuwe of zit ik te denken aan plamuur... zelf ben ik onervaren met plamuur en weet niet hoe het eruit gaat zien kort na het spuiten en over 10 jaar... graag hierover ook info

Deel dit topic

Reacties

Perfect
Heb dit zelf ook gehad met een 3600. plamuren is vakwerk , dit kan je niet even.
Vaak zijn de kokers die in de neus zitten aan de binnenkant geroest.
Hier kun je niet bij. Een nieuwe is ook niet zonder problemen het is allemaal imitatie en past niet zonder wat aanpassingen.
Dit is uiteindelijk wel het mooist
Fordje4600
@Perfect ik wil geen imitatie dat is gewoon grote meuk... neusje is verder perfect en alleen een beetje roest. Zou u me kunnen uitleggen hoe ik moet plamuren
simon
@Fordje4600 breng hem mij maar je krijgt je oude verroeste frontje mooier terug dan ooit tevoren uit Engeland .
+3
Fordje4600
@simon moet niet TE mooi worden want dan lijkt de neus nieuw en de trekker niet😜 en het is de bedoeling dat het door mij en mijn vader en een vriend opgeknapt word maar bedankt voor de genomen moeite
jannie2001
@Fordje4600 plaatwerk doe je niet even... zonder co2 lasapparaat en ervaring niet aan beginnen
Fordje4600
@jannie2001 co2 apparaat heb ik
jannie2001
@simon kunt u ook een supercab cabine bijwerken? grote verotte delen onder raam rubber onderkant deur enzovoort
simon
@jannie2001 alles is mogelijk.
Perfect
@Fordje4600 als je zelf wil plamuren maak je de plek goed blank ook er rond . Daar spuit je primer op als dat droog is smeer je er plamuur op niet te dik. Dan schuren met een blokje wat groter is dan je oppervlak.
Als je denkt dat het goed is controleer je dat door er wat lak of primer op te spuiten , dan kun je zien of het vlak is.
simon
@Perfect primer is niet nodig onder de plamuur, en je kunt er gelijk een dikke plak pamuur op strijken 2k plamuur is binneneen mum van tijd hard. Blokken korrel 80 met 180 naschuren vervolgens spuitplamuur . Licht aftoppen en dan aflakken.
Perfect
@simon geen primer er op gaat roesten hoe dan ook.heb dit al vaak gezien. Waarom zou je het niet doen?
simon
@Perfect heeft totaal geen zin plamuren doe je op kaal metaal.
Arnoldvd
@simon niet in de buurt van de uitlaat plamuuren daar ben ik Al wel achter

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden ford , ford 4600 , Spuiten en 4600 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
149
TREFWOORDEN