Even voorstellen: jos palmans

Ik ben een hobby boer en zoek informatie over mij fendt traktor

Deel dit topic

jos palmans

Reacties

Fast Eddy
Welkom. Wat voor type Fendt is het?
walker1
Hallo Jos, dat informatie zoeken gaat het beste als je eerst zelf wat meer informatie geeft, bv het type Fendt dat je hebt en dat je wat specifieker bent in wat je er over wilt weten.
jos palmans
Er brand een lampje op mijn dashboard van mij fendt 307LSA en ik weet niet wat het is, het lampje met de B aan de linkse kant

(klik om te vergroten)

thefendtfreak
@jos palmans remblokken versleten schijfrem van de 4 wiel aandrijving vermoed ik. deze vind je onder de linkse opstaptrede.
Wimsumar
Beste The Fendt Freak:

Quote Reactie van @thefendtfreak:
remblokken versleten schijfrem van de 4 wiel aandrijving

Dat klopt met de omschrijving in de FENDT-handleiding.
walker1
Iets met de remmen vermoed ik.
Fast Eddy
Zit er genoeg remvloeistof in het potje?
Fendt926Driver
Meestal zit er in de remblokken een draadje bijvde laatste 2mm remvoering. Als dat draadje bloot komt te liggen met remmen gaat het lampje branden maar is de voering nog niet helemaal op. Kunt makkelijk nog tot eind van het jaar mee door rijden. Misschien heel januari ook wel. Dan wordt het wel verstandig om nieuwe te (laten) monteren. Want als ze op zijn en het ijzer vreet met remmen in de remschijf moet je nog veel meer vervangen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fendt , hobby , traktor en boer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!