Massey Ferguson 1200 - Dubbellucht gezocht massey Ferguson 1200 18.4 r34

Ik ben opzoek Naarden set dubbelucht voor een massey ferguson 1200 molcon dubbellucht als iemand iets heeft staan hoor ik het graag wel t liefste met nog redelijk profiel wil er niet te ver van huis af woon in de buurt van Deurne noord Brabant

Mvg Willem
fendt 512

Reacties

Arie_MF
@MF 2725 heeft er dubbellucht op zitten, maar ik neem aan dat die niet te koop zijn.
MF 2725
@Arie_MF Is ook geen Molcon systeem.
Arie_MF
@MF 2725 weet ik, maar zoveel dubbellucht voor een 1200 kom je niet tegen en ik vind dit ook beter dan Molcon. Maar dat is voor ieder anders.
MF 2725
@Arie_MF Natuurlijk weet jij dat. 😄 Ik zou liever 5 ster Molcon willen hebben: dan beschadigd de lak van de velgen niet zo erg.
Arie_MF
@MF 2725 Dat is inderdaad wel een nadeel.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1200 en hebben de trefwoorden dubbellucht , massey ferguson , ver , t , ferguson , massey , brabant en gezocht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!