Fendt 108 SL - reviesiemotor

Hoy, heeft er iemand ervaring met het ontluchten van een rotatiepomp van een fendt 108sl.We hebben de motor laten reviseren en krijgen hem niet ontlucht ( geen brandstof in de leidingen).
sjoerel

Reacties

HARMFENDT
Moet je kijken of er een hand pompje op zit zo niet dan moet je onder aan het brandstof filter het schroefje los draaien en in de tank blazen tot er goed veel diesel uit komt, als dat er uit komt en hij wil nog niet starten dan moet je de verstuiver lijdingen los draaien en de trekker starten tot er diesel uit komt en ze dan weer vast draaien. dan moet hij het doen
old man jose
Begin bij het begin, ontlucht het brandstoffilter, dan ga je naar de pomp op de pomp vindt je 2 boutjes met een contra moertje, draai eerst het onderste los en dan die een beetje hoger zit. Loopt de motor dan nog niet dan even de verstuivers 1 voor 1 ontluchten suc6
MANdriver
Er zit toch een opvoerpompje op waarmee je handmatig kan pompen?
Draai alleen de laatste bout op de pomp van de brandstofaanvoer iets los.. Pomp dan met het pompje, na een tijdje moet er brandstof uit komen. Zoniet dan is er iets niet goed of dicht of wat anders..
sjoerel
Mercie voor de reakties,"old man jose" het bovenste vijsje moet daar ook de mazout uitspuiten zoals bij het onderste?Dat is nu niet het geval.
de yanmarman
Kost zo'n motor reveriseren niet veel?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 108 SL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!