New Holland TS 100 - Waar zit de neutraal sensor

De trekker geeft niet aan dat hij in zijn neutraal staat daardoor start de trekker niet.
en hebben wij een nieuwe neutraal sensor gekocht. en willen wij hem monteren maar weten niet waar hij zit. weet iemand hier waar hij zit.
teus-van-ekeren

Reacties

casejxu115
Hoezo koop je eerst een neutraal sensor dan ?
teus-van-ekeren
De mechanisatie zei datje hem makkelijk kon monteren maar ik kan hem niet vinden en ik kan hem nu niet bellen
+2
nhmonteur
Vloermat eruit, vloerplaat eruit en dan zit hij daar bovenop de transmissie, ik dacht aan de linker kant. Maar dat zie je vanzelf
hobbyboer
@nhmonteur "Neutraal voor het starten" dan had ik verwacht dat dat signaal komt van dat pookje/schakelaar links bij het stuur.
Of hebben jullie het hier over een TS met een mechanische V/A-pook rechts bij de andere poken?
nhmonteur
@hobbyboer klopt wat je zegt, als je een shuttle hendel hebt dan komt de neutraal van die hendel af. Heb je een ts met de voor/achter uit rechts naast de andere poken dan zit er een losse schakelaar op de transmissie.
teus-van-ekeren
@nhmonteur het is al gemaakt wij hebben de voor achteruit rechts zitten dus waar jij zij bedankt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 100 en hebben de trefwoorden trekker , new holland en sensor geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!