Illustratie van:

Zetor 4511 - Wat houd een technische oldtimerkeuring in België juist in?

Ik zou graag mijn Zetor 4511 inschrijven als oldtimer. Ik heb een lange lijst gevonden op internet met de punten die ze controleren (goca.be/upload/documents_akct/…), maar zijn ze daar echt zo streng in? Anders vrees ik dat mijn tractor wel op een paar punten tekort zal schieten.
grtjs cédric

Deel dit topic

Reacties

Is er niemand die mij kan helpen?
Ikkes
Met een zetor kom je nooit door de keuring heen
a3vandiejen
@erik9831 Die weet het misschien wel.
+1
erik9831
Ik zou zeggen, gewoon gaan en zien waarop hij afgekeurd is ... Je wint eerder de lotto dan met zekerheid naar een keuring te gaan 😂

Ze controleren het wel, maar ze zullen niet heel streng streng zijn ... Meestal is het een opmerking van 'speling op de fuseebussen' enz ... Hangt er vanaf wie je treft altijd.

november en december heel veel wagens moeten doen voor de keuring, plots is 70% afgekeurd voor de lichten, die net iets te hoog of te laag stonden. Nu de afgelopen 2 - 3 weken bijna geen enkele. Ze moesten waarschijnlijk nog een quota halen.
@erik9831 Bedankt, ik zal gewoon eens gaan en dan maar hopen dat hij er van de eerste keer door is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 4511 en hebben de trefwoorden zetor , oldtimer , tractor , internet en controleren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0