Massey Ferguson 35 - V-snaar loopt scheef door dynamo.

Hallo,

Bij mijn mf 35 loopt de v-snaar scheef. Ik heb al eens een deel van de waterpomp moeten vervangen omdat die erg slijt daardoor waarschijnlijk. Ik denk dat de dynamo te ver naar links op de foto zit. Weet iemand wat er mis is?

Alvast bedankt!

Deel dit topic

fergusonnetje

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Arie_MF
Het lijkt wel of de strip waarmee je de dynamo en snaar op spanning zet aan de verkeerde kant vd flens zit, is het wel de originele dynamo?
Wimsumar
Beste Fergusonnetje: Ja, een goede zaak dat het wat meer in lijn komt te staan.
Als ik de foto bekijk denk ik dat er bij de bout linksonder de dynamo een vulplaatje (moer?) is gebruikt waardoor nu de dynamo te veel naar links gemonteerd zit. Deze opvulling kan beter bij de rechtse bout zitten.
old man jose
Bij de montage verkeerd bevestigings-materiaal gebruikt, verkeerde bouten en moeren.
De afstel rail zit ook verkeerd, waardoor de dynamo scheef is geplaatst.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 en hebben de trefwoorden massey ferguson , mf , ferguson , links , massey , waterpomp , dynamo , vervangen en v-snaar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!