Fendt 304 LS - Verwarming stand 1 werkt niet. Is de knop defect ?

Als ik de knop voor de lage snelheid van de verwarmingskachel indruk, dan werkt deze niet.
Wel kan ik dan de stand knop voor de hoge snelheid indrukken en deze werkt wel.
Echter er is dan een behoorlijk lawaai in de cabine. Kan het zijn dat de knop dfect is of moet er een nieuwe kachel in. Wie kan mij helpen.
Bronsdal4No1

Reacties

fendtjecis
Was bij onze 306ls ook, bij ons was er 1 motortje kapot, moet je langs voor vervangen tussen de brandstoftank en cabine, je kan er moeilijk aan!
Fendt926Driver
Check de zekering even.
meestal is de eerste stand van de aanjager doorgebrand
Wimsumar
Beste BronsdalNo1: De zevende zekering van boven is van de kachelblazer (25 amp). Zoals FendtjeCis al schrijft is waarschijnlijk het motortje van de langzame stand defect. De 'hoge' stand (het snelle motortje) werkt nog geef je zelf aan.

N.B.:
De kachel heeft dus een langzame stand ("stand 1") , een snelle stand("stand 2") en met beide knoppen tegelijk ingedrukt een extra snelle stand (''stand 3" ).
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 304 LS en hebben de trefwoorden fendt , cabine , werkt niet , snelheid en defect geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!