Illustratie van:

John Deere 3650 - Trompet losmaken remmen vernieuwen

Beste, als je de trompet wil losmaken van een john deere 3650 moet je dan de cabine omhoog tillen om de trompet van de achterbrug te kunnen nemen?
mvg jens

Deel dit topic

Reacties

3130ls
Ik heb het eens bij een 3130 gedaan. Bij die zat hij over een asje die in de planetaire aandrijving geschoven zit.dus heb je een centimeter of 20 a 30 nodig om hem eruit te schuiven. Dank dat het bij de 50 serie niet veel verschilt.dus zal je hem iets op moeten ligten
jd user
Heb het bij een 2040 met sg2 cabine gedaan.Maar dat kon net.Gewoon de vier cabine bouten even loshalen en een beetje de cabine optillen .Is bij mij wel gelukt.Alleen gaat het niet gemakkelijk.Die bout zit als een huis vast is de trompetas.Misschien zit er wel linkse draad in.Heb de sokkentang er ook op gehas ,maar bij mij ging het niet los.Toen maar besloten de cabine iets op te tillen.Niet te ver ,want de stangen van hef en hydrauliek gaan dan krom.Mooiste is die ook losnemen.
jens-huyghe
Oke bedankt voor de tips

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 en hebben de trefwoorden john deere , cabine , remmen en achterbrug geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
549