Mc-Cormick D 439 - HLP46 hydraulik olie voor de hef

Als hier reacties bekijk en op duitse sites zie ik geen nadeel tov de originele IHC Hytran. Mijn vraag is of deze olie ook geschikt is met voorlader.
D439D

Reacties

Wimsumar
Beste D439D: Net zoals de hefinrichting van de trekker is de voorlader een 'slechts' hydraulisch werkende inrichting. Gebruik van HLP46 staat wat dat betreft dus niets in de weg.
Je moet wel voorkomen dat deze puur hydraulische olie vermengd terecht kan komen in trekkers waar de hydrauliekolie tevens transmissie-olie is.
D439D
@Wimsumar de huidige hytran van kramp is voor de hydroliek en versnellingsbak / remmen kramp.com/shop-nl/nl/…
Wimsumar
Beste D439D:

Quote Reactie van @D439D:
huidige hytran van kramp

Dat lijkt me maar een akelige U.T.T.O.-olie! Kijk eens wat er staat bij de "Technische informatie" over mengen en verversen(!).
IH214d
Klopt, maar de oudjes doen het in de bak beter op voorgeschreven olie, multiolie jankt wat meer, maakt wat meer lawaai.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 en hebben de trefwoorden voorlader , olie , ihc en hef geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!